Het goede doel

De totale opbrengst van 24Event komt ten goede aan mensen met kanker. Het opgehaalde geld wordt gedoneerd aan de organisatie van Roparun. Het geld wordt door het bestuur van Stichting Roparun toegekend aan instellingen, goede doelen, projecten die bijdragen aan het motto van Roparun:

Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven

Het geld dat wij gaan ophalen wordt dus toegekend aan instellingen, goede doelen of projecten die bijdragen aan dit motto. Hierbij kun je denken aan vakanties voor mensen met kanker en hun families zodat zij, ook in een akelige periode, een mooie herinnering kunnen creƫren. Workshops in ziekenhuizen waarbij mensen met kanker leren omgaan met uiterlijke veranderingen die ze krijgen door de behandelingen. Een fijne dag uit voor zieke kinderen hun broertjes of zusjes, zodat zij even niet hoeven te denken aan het ziek zijn. Al met al doelen die op verschillende manieren proberen om leven toe te voegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven.

Wij zijn trots dat we door middel van 24Event een bijdrage kunnen leveren aan dit motto, trots dat wij als gezonde jongeren ons in kunnen en mogen zetten voor dit doel en trots dat we dit samen met alle sponsoren kunnen organiseren voor dit goede doel!

Kom jij tegen ons voetballen?