Wie zijn wij

Tijdens een willekeurig telefoongesprek tussen Frank Post en Wouter Bakelaar, werd Frank onderbroken door Wouter: ‘Ik heb het! We gaan 24 uur lang voetballen voor het goede doel’. Na een korte stilte zei Frank: ”Dat gaan we doen, wat is hiervoor een goede datum?”.

Het idee is dus ontstaan uit het niets, maar wij vinden het allebei een mooie gedachte om als twee fitte jongeren iets voor het goede doel te doen. Zelf zijn wij allebei actief op de groene velden, waar wij het spelletje voetbal uitoefenen. Wij vinden dat voetbal dan ook centraal moet staan in onze uitdaging. Uiteindelijk is de bal mee verhuisd naar een iets andere omgeving, namelijk een pannakooi! En zoals wij zijn.. geen dagdeel, maar 24 uur lang achter elkaar voetballen! Bovendien moeten er ook allerlei side-events worden georganiseerd, we gaan voor een groots evenement! En oh ja! We willen er ook graag een bekende Nederlander bij.

24Event was een feit!

De uitdaging is daar. Maar waarvoor zullen wij ons gaan inzetten? Om toch dicht bij onszelf te blijven, moet het iets zijn waar wij in onze kennissen- en vriendenkring, zoals vele anderen, helaas al meerdere ervaringen hebben gehad. Wouter was toevallig kort voor het conceptidee gevraagd iets te gaan betekenen voor de Roparun. Waarom zouden wij dit evenement niet kunnen koppelen aan de Roparun?  Het idee is gepresenteerd aan het bestuur van de Goeree-Overflakkee Runners en met veel enthousiasme is (en wordt nog steeds) hun steun toegezegd. Daarmee is het goede doel waarvoor wij ons gaan inzetten gevonden.

”Gek genoeg” krijgen wij veelal de vraag naar ons hoofd hoe we dit überhaupt moeten volbrengen. 24 uur lang voetballen in een pannakooi is best lang, maar vergeleken met de mensen waarvoor wij ons inzetten stelt dit niet zoveel voor.  Natuurlijk is 24 uur lang voetballen een uitdaging, maar wij kunnen jullie 1 ding verzekeren; zolang óf Wouter óf Frank door blijft voetballen, zal zijn medespeler aan zijn zijde staan!

24Event: wij gaan een uitdaging aan die maar 24 uur duurt, maar voor sommigen is het een levenslange strijd.

Kom jij tegen ons voetballen?